Honkala sijaitsee Näsinmäellä Porvoon hautausmaan vastapäätä. Talo rakennettiin vuonna 1912, jonka jälkeen se on toiminut kahvilana sekä ravintolana. Paitsi että ravintolarakennus on hyvin pidetty ja osa Porvoon historiaa, se myös sijaitsee erinomaisella paikalla! Ravintolasta on kaunis näköala, josta näkyy Porvoon idyllinen vanhakaupunki kokonaisuudessaan. Voit katsella Porvoon tuomiokirkkoa, joka nousee kuuluisien kalastusalueiden yläpuolelle ja ihailla vanhankaupungin kaunista arkkitehtuuria.

Honkalassa voit järjestää syntymäpäivä-, kaste-, suku-, ylioppilasjuhlia tai vaikkapa häitä! Ottaen huomioon kauniin sijainnin, voi meillä järjestää myös muistotilaisuuksia. Rakennuksen alakerrasta löytyy 60 istumapaikkaa ja on saatavilla tapahtumia varten. Rakennukseen pääsee myös pyörätuolilla, mutta WC-tiloihin niillä ei valitettavasti pääse.

Yritykset ja yksityishenkilöt ovat tervetulleita varamaan meiltä tiloja kokouksia varten.

Rakennuksen vieressä on tilava parkkipaikka. Joten sinun ei tarvitse etsiä pysäköintitilaa eikä seurata aikaa asettaaksesi lisää kolikoita pysäköintiautomaattiin!

Me Honkalassa tarjoamme miellyttävän ja kauniin ympäristön herkullisilla ruoilla edulliseen hintaan. Saat palvelua suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Huomaa että tarjoamme myös catering-palvelua, jos haluat mieluummin järjestää tapahtumia kotona tai muussa sopivassa paikassa!

Ota esimerkiksi retki Porvooseen, käy kauniissa vanhassakaupungissa ja tule meille lounaalle.
Huom! Ainoastaan ennakkoon tilattuja lounaita on saatavilla.